VÅRE BEHANDLINGER

VIPPEEXTENSIONS:

Vi i Adora Femme er eksperter på individuelt påsatte vippeextensions. Vårt personale har gått gjennom omfattende kursing på de siste teknikkene for å fremheve dine øyne på best mulig måte.

Semi-permanente silke vippeextensions er lette og komfortable på øynene. De skader ikke de naturlige vippene og tar du godt vare på dem kan de vare i 6 til 8 uker. Dette er  også den gjennomsnittlige levealderen for dine naturlige øyenvipper.

Du kan både dusje, svømme og trene med vippene. Adora Femme bruker kun produkter av beste kvalitet importert direkte fra London, så du kan være helt trygg på et profesjonelt resultat. Våre naturlige silkefiber-vipper er sorte og finnes i mange forskjellige lengder og tykkelser. Vi skreddersyr vipper for dine øyne enten om du ønsker et naturlig resultat, en ultra-glam look eller kanskje noe midt i mellom. Semi-permanent vippeextensions er den perfekte måten å ramme inn dine øyne på.

LVL VIPPELØFT – (Lift, Volume and Length):

LVL 2

Alle elsker vi å ha lange og vakre vipper! Vippe exstensions kan være en perfekt løsning for noen, mens LVL Vippeløft er for deg som foretrekker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre – og med mer volum. Dette er en revolusjonerende ny teknikk fra England som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. LVL Vippeløft løfter vippene uten å “krølle eller frizze” som ved alminnelig vippe-permanent. Behandlingen gir et vakkert og åpent blikk og har en varighet opp til 6-8 uker.

Hvordan utføres behandlingen?
Ved hjelp av silikonpads som legges på øvre øyenlokk løftes dine vipper forsiktig opp og festes ved hjelp av en vannbaseret gele. Deretter påføres Lash Lift permgel i 10 min. og nøytraliseres etterpå. Vipperne frigjøres fra silikonen og renses for gele. Denne metoden er veldig skånsom og mer behagelig enn ved permanent bøy av vipper. Så gjem vippetangen langt vekk og få LVL Vippeløft i stedet. Behandlingen tar 45 minutter og er veldig behagelig.
LVL 3

NEGLER

Shellac
Shellac får dine naturlige negler og tånegler til å se perfekte ut og sitter feilfritt i opp til 14 dager. Shellac er en unik teknologi og den første hybride lakken med UV³ teknologi som noen sinne har blitt presentert.  Den legges som en neglelakk og får utseendet og holdbarheten til gelè-negler.

shellac-nails

Enkel å fjerne
Shellac kan fjernes på 10 minutter. Dette gjøres ved å pakke inn neglene i Shellac Remover Wraps. Dette medfører ingen skader på dine naturlige negler.

GELENEGLER
Beskytt neglene dine med et lag av «stål», eller vi former og forlenger dem for deg. Crystal Nails gir en nydelig glans du ikke finner i noen andre gelnegle-systemer. Resultatet blir så naturlig det er vanskelig å tro de ikke er ekte.

12048_xtreme_cool_gel_image_grande

Spa manikyr behandling

Behandling som inneholder mykgjørende vannbad, skrubb – peeling av hånd og underarm, dyttig og fjerning av neglbånd, klipping og filing av negler, proteinlakk, neglolje, parafinvoks eller håndmaske og krem og massasje av hånd og underarm.

PEDIKYR:

Fotbad, filing av hard hud, stell av negler og neglebånd. Ønsker man litt mer kan man få fotbehandling eller pedikyr med lakk, fransk gelè, ekstra massasje eller parafinvoks.
get-the-goods-Soften-Your-Soles-Overnight-image-1

Parafin behandling:

Ønsker du silkemyke hender eller føtter? Parafin behandling er en behandling der man dypper hender eller føtter i en balje med varm parafinvoks – ofte to eller tre ganger. Parafinvoks behandlinger er gunstig for tørre, sprukne føtter, forbedre blodsirkulasjonen, tilfører fuktighet og næring og minsker smerte ved leddsykdommer.

VOKSING:

Nyt følelsen av glatt hud. Adrora Femme tilbyr hårfjerning for ansikt og kropp. Vi bruker Depilève produkter – et anerkjent vokssystem som gir et nydelig resultat med minimalt ubehag. Depilève er en komplett hygienisk profesjonell hårfjerning system ideelt for ansikts-og kropps voksing.

perfectlegs_blog

 

ANSIKTSBEHANDLING:

Elizabeth Arden PRO syrepensling
Dette er serien som nå erstatter merkene MDFormulations og Priori for de som tidligere er kjent med disse.

Denne banebrytende serien er basert på kliniske studier og Skin Health & Beauty Pyramid™. Tanken bak Elizabeth Arden PRO er å tilby enkle, effektive hudpleieløsninger for ulike hudtilstander.

Elizabeth Arden PRO tilbyr profesjonelle behandlinger med kjemiske peelinger som forbedrer de viktigste problemområdene i huden, og er utviklet for raske og synlige resultater uten irritasjon. De to viktigste behandlingsproduktene er: De to behandlingsproduktene som utgjør kjernen i behandlingene er:

Hydrating Peel Gel 30 %: Består av en kraftig, effektiv kombinasjon av antiage- og fuktighetsgivende ingredienser, som melkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA), samt antioksidanter som forbedrer hudens fuktighetsnivå og gir en frisk, sunn og strålende hud.

Multifunctional Peel Gel 50 %: Består av en unik kombinasjon av melkesyre (AHA), mandelsyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) som effektivt reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker samtidig som den gir en jevnere, fastere og friskere hud.

EAPRO

MASSASJE:

Rygg- og nakkemassasje er en type massasjeterapi som fokuserer på å omstille dypere lag av muskler og bindevev. Massasjen er spesielt nyttig for kronisk spente og avgrensede områder som nakke, nedre rygg og skuldre.

massage_banner_final

SPRAYTAN:

I en tid hvor huden vår utsettes for et stadig økende antall skadelige kjemikalier og kunstige tilsetningsstoffer, har Adora brukt tid på å finne riktig leverandør. SunFX har jobbet hardt for å sikre at produktene deres forblir de reneste i verden. For å oppnå dette, har de laget tanning løsninger av 100% naturlige ingredienser som inneholder:

• Ingen alkohol
• Ingen konserveringsmidler
• Ingen oljer
• Ingen parfymer
• Ingen parabener
• Ingen lukttilsetninger

SunFX_MeBeBanner

MAKEUP:

Vi tilbyr dag og kveldsmakeup, samt makeup for brud.
tumblr_m304brbqmX1rr5uwpo1_500